Snelportret schetsen op kunst evenement


Workshops straattekennen voor kinderen


DE GROOTSTE STRAATTEKENING VAN NEDERLAND GEMAAKT DOOR KINDEREN IN LEMIERS!
Vrijdagmiddag hebben schoolkinderen een straattekening gemaakt, ontwerp en begeleid door Hailey Huynh . Ruim 100 m2 oppervlakte, de grootste straattekening van Nederland, uitgevoerd door zo'n 150 kids. Een oude brandweerauto van tuincentrum... In de Inde maakte het mogelijk een mooi overzicht te maken.

Expositie in Burgen an de Mosel-Duitsland

Deze vindt plaats in het Duitse Burgen an der Mosel de prijsuitreiking voor beste auteur 2011 van de Deelstaat Rheinland Paltz 


Cultureel Avonden-Vaals


Verves-Gemeente Vaals


Poetica Erotica 

Voorstelling met o.a. creatieve dans (Dave en Abel), muzikale opvoering (Sax), Body painting, live schilderdemonstratie (Hailey Huynh), lezen van erotische gedichten (David en Sharon).

Hotel Intercontinental, Phnom Penh - Cambodja


Donatie van schilderij aan het Ministerie van Women Affairs -Cambodja

Door Hailey Huynh en Glynnis Brooks

Het schilderij vertegenwoordigt de Cambodiaanse levenscirkel en toont hoe Zon en Aarde leven schenken aan vrouwen die het leven continueren. De drie centrale gezichten van het doek staan voor Vrouwelijkheid, Eenheid en Harmonie en verlenen belofte en hoop aan de toekomst.

"This is a result of a mutual love of Cambodia, art and recognition of the women who contribute to its life" aldus het kunstenaars' commentaar tijdens Interview door de Minister.